Min keramik

Den keramik jag skapar och som du kan köpa, säljer jag under varumärket ESL Keramik. När du köper produkter från ESL Keramik får du handgjord unik keramik som är skapad med stor passion och kärlek. I min lilla produktion ligger mitt fokus på att formge leran och skapa ett stilrent och skandinaviskt formspråket och produkter som är användarvänliga och funktionella. Varje produkt behandlar jag med största respekt och noggranhet och de små skillnader som finns mellan samma produkter är ett bevis på äkta hantverk.

För att du som handlar av mig lätt ska kunna kombinera olika typer av produkter och matcha dem med varandra i ditt hem har jag skapat olika produktserier för den keramik jag säljer. Självklart så kan du också hitta helt unika alster som kan vara början till en ny serie eller som helt enkelt är sådär galet unika. Här nedan kan du läsa mer om de olika produktserierna. På denna sida hittar du länkar till undersidor för varje produktgrupp och du kan även läsa mer om de olika serierna. Längre ned på sidan kan du också hitta min folder som du gärna får ladda ner och sprida.

Ljusfat

Klicka på länken ovan för att se fler ljusfat.

Muggar & koppar

Klicka här för att se alla mina olika koppar…

Mindre skålar

Här kan du se mina mindre skålar som exempelvis frukostskålar.

Större skålar & fat

Här kan du hitta olika serveringsskålar och andra större skålar.

Ljusstakar &
större ljusfat

Här kan du se de olika modeller jag gjort av adventsljusstakar och större ljusfat.

Kannor & filterhållare

Är du intresserad av att köpa någon av produkterna på denna webbplats eller någon av de produkter som du jag lagt upp på Facebook eller Instagram? Kontakta mig på min mobil 0761166982 eller via min e-post eva@sandsjoliljedahl.com eller via kontaktformuläret längst ned på sidan.

Har vi redan kommit överens om pris och eventuell frakt kan du swisha hela summan till 0761166982.