Böcker

Bli din egen coach!

Jag brinner för att hjälpa människor att förverkliga sina drömmar. Därför har jag skrivit bokserien “Skapa bestående förändringar – Bli din egen coach!”. Serien består av en huvudbok (finns som tryckt bok och e-bok), en arbetsbok (finns endast som tryckt bok) samt en mental coachingskiva (finns att köpa för nedladdning).

Huvudboken ger dig en förståelse för förändringsprocessen, lär dig hur du kan coacha dig själv och tar dig igenom de tio steg som du behöver ta för att lyckas med en förändring.

Arbetsboken innehåller alla övningar från huvudboken där du kan skriva direkt i boken samt ett 10 veckors kom-igång-program.

Den mentala coachingskivan är ett komplement till huvudboken och arbetsboken. Den innehåller övningsspår med de tio stegen från boken där du kan lyssna och coacha dig själv genom förändringsprocessen. Skivan förenar kraften i coaching och mental träning.

Huvudboken, arbetsboken och den mentala coachingskivan finns ute till försäljning hos exempelvis Adlibris och Bokus.

skapa_bestende_frndringar_-_bli_din_egen_coach_mental_coachingskiva-eva_sandsj_liljedahl-35374473-frntl

Syftet med böckerna och skivan

Under mina år som coach har jag träffat många klienter som många gånger har försökt att göra förändringar i sitt liv, men som gång på gång trillat tillbaka i gamla mönster. Genom coachingen fick de förståelse för hur förändringsprocesser ser ut. De fick även tillgång till värdefulla verktyg som de kunde ta till när hinder dök upp på vägen och de lärde sig vad de behövde göra för nå dina mål. När de sedan var framme vid målet visste de precis vad de behövde göra för att inte trilla tillbaka i gamla mönster.

Med böckerna och skivan vill jag lära dig hur du kan bli din egen coach. Du kommer att får lära dig om coaching och beteendeförändring, samt hur du kan coacha dig själv till bestående förändringar. Jag hoppas att du med böckerna och skivans hjälp kan hjälpa dig att upptäcka dina resurser, dina värderingar och ge dig de verktyg du behöver för att skapa det liv du drömmer om. Du har allt du behöver inom dig men precis som alla andra kan du ibland behöva hjälp att upptäcka det.

Klicka här om du vill bläddra i huvudboken (Du lämnar sidan och får upp en bläddringsbar pdf)

Börja reflektera redan nu…
Vad är du vill förändra i ditt liv? Vad är det du vill ha mer eller mindre av?

Prenumerera
och få 10% rabatt!

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev så håller du dig uppdaterad om mina nyheter och erbjudande, så får du en välkomstrabatt till din inkorg!

Jag lovar att inte spamma dig! För mer info, se KÖPVILLKOR - ESL Keramik