Om ESL Keramik

Eva Sandsjö Liljedahl

Jag som står bakom ESL keramik heter Eva Sandsjö Liljedahl. På min fritid släpper jag lös min skaparkraft tillsammans med min nyfunna vän – leran. Den keramik du köper från ESL Keramik är skapad med stor passion och kärlek. Varje alster är handgjord och unik. Små skillnader kan därför finnas mellan samma typ av produkter.

Jag bor med min man och min son i Skövde där jag har min verkstad i vår bostad. Vi har också en bostad i vackra Hovenäset på den svenska Västkusten där jag hämtar mycket inspiration till mitt skapande. Jag har alltid brunnit för att skapa, designa och forma vackra mönster, former och ting. Min högsta dröm som liten var att bli Art Director, vilket jag blev. I min huvudsakliga sysselsättning är jag kreativ ledare i ett internationellt retailbolag.

Jag har också en bakgrund inom coachning och beteendeförändring. Jag har både coachat individer och grupper samt utbildat i coachning på Hälsocoachprogrammet på Högskolan i Skövde. Jag har också skrivit ett antal böcker i ämnet och spelat in ett antal ljudböcker, som du också kan köpa i webbshopen på denna sidan.

View Eva Sandsjö Liljedahl's profile on LinkedIn

Kommentera