Publicerad den Lämna en kommentar

Kreativ helg i nystädad verkstad

Det finns inget som ger mig så mycket energi som när jag hinner unna mig egentid i min verkstad. Efter en intensiv arbetsvecka med många check i boxarna och mina killar fullt upptagna med annat blev det äntligen dags för långa härliga timmar framför drejskivan och över arbetsbänken. Denna gången testade jag lite nya former på muggar i den gråbeige leran som jag använder i serien KLIPPHÄLL samt några härligt vida koppar i min lavalera som ska få en vit glasyr över sig. Kanske är det så att en ny serie håller på att skapas, vi får se… Fick också besök av ett glatt gäng i min vänkrets som var nyfikna på vad jag gjorde och fastnade lite extra för mina nya tallrikar. Alltid kul med lite uppskattning. Nu känner jag mig full av energi igen och redo för en ny spännande vecka på mitt ordinarie jobb. Önskar er alla en fin vecka!

Kommentera